Reserveren | Boek nu je escape room bij ons | Amaze Escape Events

Reserveren

exclamation-mark

We zijn tijdelijk gesloten, vanaf 25 februari kan je hier onze online escape rooms reserveren.

exclamation-mark

Reserveer een escape room altijd minstens een dag van tevoren. Als het toch een reservering voor dezelfde dag is, bel ons dan minstens drie uur voor de gewenste speeltijd. Houd er alstublieft rekening mee dat we zonder online reservering geen vrije plek kunnen garanderen.

exclamation-mark

– Bij het maken van een reservering via onze website kan je direct betalen via iDeal of met creditcard. Mochten jullie na je bezoek nog een drankje willen doen kan er op locatie worden gepind. Contante betalingen zijn uit veiligheidsoverwegingen helaas niet mogelijk.
Let op: Annuleren zonder annuleringsverzekering is niet mogelijk. Het is mogelijk om de boeking te verplaatsen tot 7 dagen voorafgaand aan de boeking. Om een boeking te verplaatsen dient u een email te sturen met de details van uw boeking en de gewenste nieuwe datum van de boeking.
Een annuleringsverzekering kan bij het plaatsen van een boeking als een extra service gekocht worden voor 4,5 EUR/kamer. Met een annuleringsverzekering kan een boeking  tot 48 uur voorafgaand aan de boeking kosteloos geannuleerd worden.
– Met het voltooien van de reservering ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
– Om de services van Amaze Escape Events te reserveren stelt u de volgende persoonsgegevens beschikbaar: naam, emailadres en telefoonnummer, welke Amaze volgens onze Privacybeleid verwerkt.
– Bij een reservering met offerte zijn de regels zoals vermeld in de offerte van toepassing.
– Heb je een Gift Card ontvangen voor 1 september 2018? Stuur ons dan een e-mail voor je een boeking maakt.

Facebook Reviews
Escape Room Nederland Reviews

Arrangementen

scroll