COVID maatregelen FAQ - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

COVID maatregelen FAQ

Voor wie gaan wij open?

 • The Competition
  Voor groepen uit hetzelfde huishouden kunnen wij maximaal 6 personen per kamer binnen laten. Twee huishoudens kunnen tegen elkaar strijden want jullie spelen in verschillende ruimtes (max 6 tegen 6).
  Groepen die niet uit hetzelfde huishouden komen kunnen in groepen van maximaal 4 personen komen (4 tegen 4). Alleen zo kunnen we de 1,5 met afstand garanderen.

 

 • KGB en Crazy doctor kamer:
  We gaan open voor max 6 personen als jullie uit hetzelfde huishouden komen.
  Komen jullie niet uit hetzelfde huishouden, dan kunnen jullie met maximaal 2 spelers komen of reserveer onze Live Video versie en speel de kamer vanuit huis via een videostream.

Zijn er aanpassingen in de spellen?
Er is alleen extra markering aangebracht in de kamers om te helpen bij de 1,5m afstand. De spelbeleving is precies hetzelfde, alleen wat extra communiceren dus!

Meer dan 4 personen en niet uit hetzelfde huishouden?
Jullie kunnen alleen The Competition reserveren en tegen elkaar de strijd aan gaan of nodig een ander team uit om tegen te battelen. Voor de Crazy Doctor en KGB zullen we op versoepeling moeten wachten van het RIVM en de overheid. Naar verwachting kan dat vanaf 1 september weer.

Welke hygiënemaatregelen hebben wij genomen?

 • Bij binnenkomst bij Amaze krijgt een aantal gezondheidsvragen, deze worden vooraf ook al gecommuniceerd met de contactpersoon.
 • Zodra de vragen beantwoord zijn, vragen wij iedereen om zijn of haar handen te wassen en te desinfecteren.
 • Onze ontvangstruimte is groot, je komt niet in contact met andere groepen.
 • Ook wij houden ons aan de 1,5 meter regel, dragen mondkapjes en houden afstand.
 • Na de intro krijgen de spelers desgewenst 1 paar handschoenen en 1 mondkapje.
 • Alle contactpunten tussen iedere groep in de ontvangstruimte en in de kamers worden grondig gedesinfecteerd. 

Heb je gezondheidsklachten?
Heeft u een neusverkoudheid? last van droge hoest of heeft u koorts? Hoewel we het vervelend vinden. Vragen wij u om op een ander moment terug te komen. U kunt natuurlijk ook direct de reservering kosteloos verplaatsen! Dit om te zorgen dat de overige deelnemers in een veilige omgeving kunnen escapen.

Kunnen jullie zelf nog iets doen?
Natuurlijk kunnen jullie als spelers zelf ook bijdragen aan de hygiëne. Wanneer er groepsleden verkouden zijn, of zich niet lekker voelen vragen wij diegene thuis te blijven.