Escape & Coaching - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

Escape & Coaching

Kies tussen onze 3 Coaching Pakketten

training icon bronze
BRONS

Dit pakket is speciaal ontworpen voor managers en/of trainers die met behulp van onze spelbegeleiders hun team in de escape rooms, vanuit onze Lounge, willen observeren.

training icon silver
ZILVER

Deze korte nabespreking van het spel is speciaal ontworpen voor teams die naast de amusement van een escape room ook graag kort willen bespreken hoe de samenwerking verliep.

training icon gold
GOUD

6 uur trainingsprogramma samenwerking met Yep Trainingen.

Offerte Aanvragen

Brons Pakket

Amaze Escape heeft samen met een professioneel team van psychologen een evaluatieformulier ontwikkeld die u helpt de teamprestaties en teamdynamiek, die in de escape room naar voren komen, te evalueren en beoordelen.

Wat kunt u verwachten?

– Een gereserveerde plek in onze Lounge
– Toegang tot ons observatiesysteem via een ipad
– Een ervaren spelbegeleider die met u meekijkt en uitleg geeft over de voortgang van het spel
– Speciaal ontworpen Amaze Escape evaluatieformulier en aanvullende informatie

Zilver Pakket

Deze korte nabespreking van het spel is speciaal ontworpen voor teams die naast de amusement van een escape room ook graag kort willen bespreken hoe de samenwerking verliep. De nabespreking is zo ontworpen dat het luchtig en kort blijft waardoor het plezier van het teamuitje de boventoon blijft voeren.

Wat kunt u verwachten?

Samen met jullie persoonlijke spelbegeleider bespreken jullie naast het spel, ook de samenwerking, efficiëntie, teamdynamiek en gehele ‘game flow’.Deze nabespreking duurt 25 – 30 minuten en vind plaats aan een gereserveerde tafel in onze Lounge.

Goud Pakket

Een escape room is het perfecte middel om teamgedrag aan het licht te brengen en bespreekbaar te maken. De tijdsdruk en de spannende sfeer zorgen ervoor dat deelnemers helemaal opgaan in het spel en zich precies zo laten zien als zij zijn. Videobeelden onderstrepen en versterken de feedback. Voor deelnemers werkt dit positief-confronterend, waardoor zij de feedback beter plaatsen.

Invulling naar Wens

Een trainingsdag die bij uw team past is het meest effectief. We houden daarom rekening met uw wensen en voorkeuren voor leerdoelen en vaardigheden. We hebben drie escape roomprogramma’s die zijn afgestemd op veelvoorkomende wensen: Communicatie, Timemanagement en Samenwerkingsvaardigheden.

Wat kunt u verwachten?

  • Een intakegesprek op uw locatie door een trainer van Yep Trainingen. In dit gesprek kunt u als organisator aangeven waar u met de teamactiviteit de nadruk op wilt leggen. De trainer denkt mee, samen stellen jullie concrete doelen op.
  • De trainer ontwerpt op basis van het gesprek een passend dagprogramma, Amaze Escape maakt afspraken met Yep, de cateraar en stuurt u de offerte toe.
  • Tijdens de trainingsdag beginnen we met het programma van een basis-escape room. Na de lunch volgt het verdiepende programma. Als organisator mag u de gehele dag bij het programma aanwezig zijn. Tip: laat het van tevoren weten als u zelf ook aan de escape room wilt meedoen, dan zorgen wij ervoor dat het voor uzelf net zo spannend is als voor de groep.
  • Een evaluatiegesprek.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Escape room The Competition voor maximaal 12 personen.
  • Gehele dag koffie en thee
  • Lunch in het Franse restaurant Loic, bij ons in het gebouw
  • Intakegesprek met de trainer
  • Trainingsdag
  • Evaluatiegesprek

Offerte Aanvragen