We are hiring! - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

We are hiring!

we are hiring

Escape Room Game Operator & Host

Voor zowel Amaze Escape Events als Amaze VR zijn we op zoek naar nieuwe Game Operators & Hosts, om ons team te versterken!

In 2013 startte Amaze Escape events als de eerste escape rooms in Nederland. Op de Binckhorstlaan in MOOOF staan inmiddels vijf Escape Rooms. Deze escape rooms worden dagelijks gebruikt voor zowel zakelijke als particuliere groepen. Met vergaderruimtes, cateringmogelijkheden en arrangementen hebben we een breed aanbod naast de escape rooms. Daarnaast hebben we dit jaar Amaze VR gelanceerd, de eerste Full Virtual Reality Escape Room in Nederland.

Als host ben jij de eerste persoon die onze gasten ziet, je zorg je dat ze zich welkom voelen, voorziet ze eventueel van een drankje en je geeft de teams een introductie van het spel zodat ze met volle enthousiasme aan de slag gaan.

Wanneer je de teams naar de escape rooms hebt begeleid begint je werk als game operator. Middels camera’s en geluid kan je namelijk alles volgen van het spel. Het is zeer belangrijk dat je gefocust te werk kan gaan. Als spelbegeleider ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit van het spel. De escape rooms werken automatisch maar als spelbegeleider kan het spel sturen door op de juiste momenten hints te sturen of een effect te triggeren.

Als game operator moet je het leuk vinden om via een scherm met de teams mee te kijken en in te schatten wanneer de teams jouw hulp nodig hebben.

Na het spel is het jouw taak als host om ze vol enthousiasme uit de kamers te halen. Over het algemeen komen de teams vol energie uit de kamers maar ook als het ze niet lukt moet je ervoor zorgen dat ze weer met een goed gevoel vertrekken.

Nadat de teams klaar zijn is het jouw taak om de escape rooms weer voor te bereiden voor de volgende groepen. Het is belangrijk dat je dit nauwkeurig en met precisie doet. Het valt je op als er b.v. iets kapot is gegaan zodat je dit kan vervangen. Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat de lounge en de control-room weer netjes en schoon is voor de volgende ronde.

Het is een pre als je affiniteit hebt met techniek en gereedschappen maar dit is geen must.
Het is wel belangrijk dat je goed voor grootte groepen durft te spreken, mensen kan enthousiasmeren en een positieve instelling hebt.

Met andere worden: Zoek jij een flexibele baan (voor 8-20h per week) bij 1 van de grootste Escape Rooms van Nederland, je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar, vind je het leuk om mensen zich welkom te laten voelen, kan je goed gefocust en met precisie te werk gaan en kan je de verantwoordelijkheid aan om een team te begeleiden dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we van je nodig?

Denk jij dat jij team kan versterken? Stuur dan bericht naar info@amaze-escape.com met de volgende gegevens:

  • Een sollicitatiebrief, waarin je aangeeft waarom jij de perfecte kandidaat bent
  • Je beschikbaarheid, doordeweeks en in het weekend
  • Een C.V.
  • Deel tenminste 1 ervaring van een Escape Room die je zelf al gespeeld hebt.

 

Soort dienstverband: Deeltijd

Taal:

  • Engels (Vereist)
  • Nederlands (Vereist)