Pop-Up Escape Room op de Haagse Hogeschool - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

Pop-Up Escape Room op de Haagse Hogeschool

Op 28 en 29 augustus konden nieuwe- en huidige studenten van de Haagse Hogeschool een pop-up escape room spelen. Ter ere van de introductieweek werd de escape room gebouwd in het hoofdgebouw van de Hogeschool. In twee dagen namen in totaal 140 studenten, verdeeld over 31 teams, deel aan dit avontuur.

Over het Escape Spel

De deelnemers werd verteld dat zij een reguliere escape room gingen spelen. Al snel kwamen de studenten erachter dat ze eigenlijk deel uitmaakten van een psychologisch experiment, speciaal ontworpen om hun probleemoplossende vaardigheden te beoordelen en te evalueren.

De kamer bevatte elementen als logische puzzels, raadsels en een UV-licht spel die opgelost konden worden door samen te werken en out-of-te-box te denken. De 15 minuten durende escape room was gelegen in een van de kleedkamers van Hogeschool en werd speciaal ontworpen voor de gelegenheid. Het verhaal en attributen werden op de locatie afgestemd.
Het hele proces, van brainstormen en het ontwerp tot het testen en constructie, werd door het team van Amaze Escape Events in een maand gerealiseerd.

Interesse in het ontwerpen van een escape room op uw locatie of voor een speciale gelegenheid? Neem contact met ons op, en we kunnen de mogelijkheden bespreken. Bekijk alle foto’s van de pop-up escape room op de Haagse Hogeschool hier.