Lancering nieuwe KGB en Crazy Doctor - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

Lancering nieuwe KGB en Crazy Doctor

In 2013 was Amaze Escape Events, samen met escape room Bunschoten, de eerste escape room aanbieder in Nederland. Anno 2017 heeft de locatie meer dan 70.000 bezoekers mogen verwelkomen en na maanden van hard werken hebben ze op woensdag 11 oktober twee van hun bestaande kamers heropend!

gelukkige escape room eigenaren

De locatie, gevestigd in de opkomende wijk de Binckhorst, waar creatieve startups als paddenstoelen uit de grond schieten. Heeft de Crazy Doctor en KGB kamers in de zomermaanden tijdelijk gesloten voor een grondige verbouwing. Alle spellen zijn vernieuwd en de kamers zijn helemaal gereed gemaakt voor hun nieuwe hoofdstukken. Op 11 oktober was de dag dan eindelijk daar, de officiële opening van de Crazy Doctor – Your next appointment & KGB – The new assignment. Genodigden kregen de mogelijkheid om de nieuwe kamers te spelen. Daarnaast was er, voor zowel de Crazy Doctor als KGB, een pop-up spel ontwikkeld die uiteindelijk leidde naar een geheime cocktailbar.

De KGB en Crazy Doctor zijn online en telefonisch te boeken. Een aantal klassieke elementen keren in de kamers terug, maar bereid je voor op nieuwe spellen, een nieuwe game-flow, onvoorspelbare twists. Kortom: een geheel nieuwe ervaring. Wie durft de uitdaging aan?