Employee of the month - Nico - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

Employee of the month – Nico

nico employee of the monthHoe lang werk je bij Amaze?
Ik werk nu precies drie jaar bij Amaze Escape

Wat is je functie?
Mijn functie is Supervisor Game Operator

Wat is je favoriete moment geweest bij Amaze of welk team is je het meest bijgebleven?
In mijn jaren hier heb ik zoveel leuks voorbij zien komen, maar ik kan me nog goed een heren-vrijgezellenfeestteam in de KGB herinneren. Van die gezellige praatjesmakers die het wel even zouden redden. Door niet goed te zoeken, hebben ze het hele spel met handboeien om gespeeld en het was ze desondanks nog bijna gelukt om te ontsnappen.

Slechtste team ooit?
Natuurlijk zijn er ook teams die het bij lange na niet redden, maar die wel heel creatief denken. Dat leidt ook tot interessante acties. Zoals denken dat chocolade paaseitjes die we hadden verstopt in de kamers met Pasen, te gebruiken voor het oplossen van puzzels. Dat de chocola vervolgens een spel niet meer liet werken is ook voor ons een leerzame ervaring geweest 😀

Wat maakt werken bij Amaze zo leuk?
De positieve reacties van onze bezoekers na afloop van de escape room en mijn collega’s maken dat ik dit werk elke dag weer met een glimlach op mijn gezicht doe.