Amaze Marathon - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

Amaze Marathon

Yes het is je gelukt. Na bijna 60 minuten vol spanning ben je ontsnapt uit de kamer. De adrenaline giert nog door je lijf en je hart maakt overuren. Je kan eigenlijk maar aan één ding denken. Dit wil ik nog een keer.

Wij snappen dit gevoel natuurlijk maar al te goed, daarom hebben we voor jullie het volgende bedacht. Organiseer je eigen Escape Room Marathon. Boek twee kamers na elkaar en krijg 50% korting op de tweede kamer. Jullie lezen het goed, dit betekent 30 EUR per persoon voor twee escape rooms!

Deze korting is geldig bij boekingen die van te voren worden gemaakt via ons boekingssysteem. Wil je last-minute na het spelen van één spel ook nog een tweede kamer spelen. Dan krijg je ter plekke 15% korting op de tweede kamer. Een last-minute marathon is alleen mogelijk als er nog kamers beschikbaar zijn.

Je kan de marathon op elke gewenste dag boeken! Perfect voor een spannende vrijdagavond of voor de invulling van je vrije zondagochtend. Ook tijdens vakantieperioden is deze actie geldig! Kijk voor de actuele beschikbaarheid en voor het maken van een reservering op https://amaze-escape.com/reserveren/

Na het maken van je boeking neemt onze eventplanner contact op om het gehele programma voor jullie te bevestigen.