Escape Room Project Stages - De Nr.1 Escape Room in Den Haag - Ontsnap uit 1 van onze 5 kamers

News

Escape Room Project Stages

Amaze zoekt stagiaires voor een nieuw en uniek escape room project in Den Haag.

amaze escape room medewerkers

Wil je alvast starten met je (meeloop) stage? Dat kan!

Ben jij initiatiefrijk en spontaan, en lijkt het je leuk om ondersteuning te bieden aan het ontwerpteam voor een geheel nieuw Escape Room project? Dan zijn we op zoek naar JOU!

We zoeken stagiaires voor o.a. Interior Designer, Communications en Electrical Engineer.

Wij vragen dat je een hoge mate van zelfstandigheid hebt, assertief en initiatiefrijk bent en goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift hebt.

Wij bieden een stage bij één van de grootste Escape room bedrijven van Nederland, mogelijkheden tot het uitvoeren van (school)opdrachten en de mogelijkheid om mee te werken aan het ontwikkelen van een escape room project dat nog nooit eerder op zo’n grote schaal is uitgevoerd. Er is zeer veel eigen inbreng mogelijk in het project.

Hoe leuk is het om te zeggen dat je stage loopt bij Amaze Escape Events? Het staat niet alleen goed op je CV, maar ook zal iedereen nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen en verhalen! Je hebt de mogelijkheid te werken aan 1 van de grootste, nieuwste Escape ervaring van 2016.

De details van de Amaze Escape stages kan je onder de bovenstaande links vinden.

Heb je interesse? Dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet! Solliciteren kan door te e-mailen naar: info @amaze-escape.nl, t.a.v. Tim Keijzers, o.v.v. Stage: Interior Designer/Communications/Electrical Engineer