Teamuitje

Basis evenement

ong. 90  minuten

timing icon

Aankomst

introduction icon

Kort speluitleg

discussion icon

Het spel (max. 60 min)

photo icon

Groepsfoto

amaze escape icon 2

Kort napraten

Onze capaciteit

Onze offerte

2 – 30 personen (90 minuten)

Afhankelijk van de groepsgrootte spelen jullie in 1, 2… 5 teams (maximaal 6 personen per kamer) ieder team heeft tegelijkertijd 60 minuten om uit de kamer te ontsnappen.

31- 60 personen (2,5 – 3 uur)

Het team wordt verdeelt over 2 grotere groepen. De eerste groep zal in 2 t/m 5 kamers proberen te ontsnappen. Voor de andere groep kunnen we een Quiz organiseren, op een groot scherm met onze Quizmaster, in onze lounge al dan niet met een hapje en een drankje. Tevens zijn er verschillende catering mogelijkheden: bittergarnituur, hapjes, broodjes, lunch, diner of alleen wat te drinken.

Er is een 20 – 30 minuten pauze tussen de rondes, in deze tijd herstellen wij de kamers voor de volgende groep. Hierna draaien we het programma om en kan de tweede groep een ontsnappingspoging wagen.

Andere activiteiten

Wij bieden diverse andere activiteiten aan om uw teambuilding evenement een volledige en unieke ervaring te maken.

coffee icon
Koffie, thee, boterkoekjes

Starten jullie vroeg, of willen jullie eerst goed wakker worden voordat jullie aan het spel starten. Maak dan gebruik van ons Koffie,thee en boterkoekjes arrangement (30 minuten). Het arrangement start een kwartier voor de ronde en loopt door tijdens de speluitleg. Tot het moment dat jullie de Escape rooms in gaan. Het is ook mogelijk hier na de Escape gebruik van te maken.

sandwich icon
Lunch

Na een uur lang hard te hebben gewerkt om te ontsnappen kan je behoorlijk hongerig worden. Het is mogelijk op onze locatie te lunchen. Dit kan bij een Restaurant Loïc, gevestigd in hetzelfde pand of in een gereserveerde vergaderzaal.

dinner icon
Diner

Voor of na het escape spel kunnen jullie genieten van een uitstekend 3 gangen keuzemenu bij een van onze dinerpartners: Restaurant Loïc, Capriole, Mama Kelly of het gezellige Madame Moustache. Vraag naar de mogelijkheden, menu’s en prijzen.

borrel icon
Borrel

Na het spel willen jullie natuurlijk nagenieten en over de ervaringen napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij kunnen een breed assortiment leveren van verschillende borrelhapjes en drankjes. Stuur ons een email voor een gedetailleerd ons een van de mogelijkheden.

quiz icon
Quiz

Als het escape spel niet uitdagend genoeg is, kunnen we ook een Quiz voor de teams organiseren om uit te vinden wie het slimste team is. 1 Quizmaster, 6 verschillende onderwerpen en 24 uitdagende vragen zullen je hersenen doen kraken. Dit allemaal terwijl je van een hapje en een drankje in onze lounge aan het genieten bent.

De Amaze Quiz organiseren we bij een dubbele ronde (meer dan 31 deelnemers) bij kleinere groepen is het een op maat gemaakt programma, vraag naar de mogelijkheden.

workshop icon
Workshops

Willen jullie de ontsnappogingen combineren met een koffieworkshop (in samenwerking met Capriole Café) of een actieve workshop als Krav Maga of Tango dan is dit mogelijk. Vraag naar mogelijkheden. Ook hebben we in samenwerking met Yep Trainingen de mogelijkheid tot teambuilding en teamcoaching. Vraag naar de mogelijkheden.

Boat Tour & Escape

Wist je dat onze escape rooms te bereiken zijn via het water? Boek een boottour om het spel nog eens goed na te bespreken en tegelijkertijd te genieten van de mooie binnenstad van Den Haag! De boottour is incl. schipper en gids en kan worden uitgebreid met verschillende cateringmogelijkheden. Dit programma kan uiteraard ook andersom georganiseerd worden.
Vraag naar alle mogelijkheden.
Prijs vanaf 32 EUR p.p.

conference icon
Vergaderruimte

Willen jullie het teamevent starten met een eigen programma? Op de 5e verdieping van het gebouw waar onze Escape Rooms bevinden is de gehele vloer opgedeeld in twee ruime vergaderruimtes. Vanuit deze ruimtes is er een 360 graden uitzicht over het centrum van Den Haag. In de ruimte zijn twee flip charts aanwezig. Eventueel kan een beamer worden bijgeleverd. Hier kan naar gelieve een eigen programma worden georganiseerd.

coaching
Team Coaching

Graaf dieper in de verschillende rollen die door teamleden worden aangehouden, de kwaliteit van de samenwerking die door de deelnemers wordt bereikt en bespreek de lessen die uit deze unieke spelervaring voortkomen met onze getrainde psychologe.

Training & Escape

Voor een leuke teamactiviteit zit je met een escape room zeker goed. Maar wil je er meer uithalen dan alleen een spannend en actief teamuitje, dan bieden wij de mogelijkheid tot verdieping onder begeleiding van een psycholoog/trainer van Yep Trainingen.

Een escape room is het perfecte middel om teamgedrag aan het licht te brengen en bespreekbaar te maken. De tijdsdruk en de spannende sfeer zorgen ervoor dat deelnemers helemaal opgaan in het spel en zich precies zo laten zien als zij zijn. Videobeelden onderstrepen en versterken de feedback. Voor deelnemers werkt dit positief-confronterend, waardoor zij de feedback beter plaatsen.

Invulling naar wens
Een trainingsdag die bij uw team past is het meest effectief. We houden daarom rekening met uw wensen en voorkeuren voor leerdoelen en vaardigheden. We hebben drie escape roomprogramma’s die zijn afgestemd op veelvoorkomende wensen: Communicatie, Timemanagement en Samenwerkingsvaardigheden.

Thema Communicatie: Als je begrijpt wat ik bedoel
De zenuwslopende escape room is een ideale manier om spelenderwijs je natuurlijke communicatiestijl te ontdekken, want die komt door de tijdsdruk vanzelf bovendrijven. We gebruiken observaties uit de escape room om de communicatie op de werkvloer bespreekbaar te maken. Aan het einde van de training heb je antwoorden op vragen als:

–        Welke boodschappen zend ik uit?
–        Hoe duidelijk zijn mijn boodschappen?
–        Welke communicatiestijl heeft mijn voorkeur?
–        Hoe stem ik mijn communicatie af op de ander?
–        Welke misverstanden ontstaan er gemakkelijk in het team? Waardoor?
–        Hoe kunnen wij onze onderlinge communicatie verbeteren?

Thema Timemanagement: Stop de tijd!
‘Je zestig minuten gaan nu in!’ Bij de escape room heb je één uur de tijd om uit te breken. Een tijdsdruk die we in ons werk vaker terugzien dan we zouden willen. Na de escape room maken we de koppeling naar de timemanagementvaardigheden van individuele deelnemers en het team als geheel. Aan het einde van de training hebben alle deelnemers antwoorden op vragen als:

–        Hoe effectief benutten wij onze gezamenlijke tijd? Wat valt ons hierbij op?
–        Wat voor effect heeft tijdsdruk op onze samenwerking?
–        Wat herkennen we hiervan in onze werksituatie?
–        Welke winst kunnen we behalen? Hoe pakken wij dit aan?
–        Hoe kunnen wij effectiever onderling informatie uitwisselen?

Thema Samenwerken: Ontsnappen doe je samen
Nog niemand is ooit in z’n eentje uit een escape room gebroken. Wil je missie slagen, dan móet je samenwerken. De spannende escape rooms leggen in een uur veel bloot over de samenwerking binnen een team. In dit programma krijgen deelnemers antwoord op vragen zoals:

–        Welke teamrollen zijn er in ons team vertegenwoordigd en wat betekent dit voor onze samenwerking?
–        Wie hebben er een sturende rol in ons team? Wie komen er veel en weinig aan bod?
–        Wat zou er gebeuren als we de rollen eens omdraaien?
–        Hoe kunnen wij zo effectief mogelijk samenwerken?

Wat kunt u verwachten?
–          Een intakegesprek op uw locatie door een trainer van Yep Trainingen. In dit gesprek kunt u als organisator aangeven waar u met de teamactiviteit de nadruk op wilt leggen. De trainer denkt mee, samen stellen jullie concrete doelen op.
–          De trainer ontwerpt op basis van het gesprek een passend dagprogramma, Amaze Escape maakt afspraken met Yep, de cateraar en stuurt u de offerte toe.
–          Tijdens de trainingsdag beginnen we met het programma van een basis-escape room. Na de lunch volgt het verdiepende programma. Als organisator mag u de gehele dag bij het programma aanwezig zijn. Tip: laat het van tevoren weten als u zelf ook aan de escape room wilt meedoen, dan zorgen wij ervoor dat het voor uzelf net zo spannend is als voor de groep.
–          Een evaluatiegesprek.

Vraag een offerte aan

Voor een gedetailleerde offerte stuur ons een email of vul onderstaande informatie in:

 

scroll