FAQ

Veelgestelde vragen

In onze KGB, Urban Legend en Crazy docotor kunnen minimaal 2, maximaal 6 personen spelen. We raden ten minste 3 spelers aan omdat het anders erg moeilijk zou kunnen worden. Als u met meer dan 6 komt zou het erg druk kunnen worden en het spelverloop verstoren. Natuurlijk kunt u het proberen als een koppel en uw hoeft uw 7e vriend niet thuis te laten. Maar in het geval van een grote groep raden we aan om 2 kamers te boeken voor meer speelplezier.

The Competition is ideaal voor 8-12 personen.

Bezoek onze Boeking pagina; kies de escape room die u wilt boeken; kies een beschikbare datum en tijd in de agenda (de licht-blauwe tijdstippen zijn beschikbaar); in de pop up venster voer uw naam, e-mail adres en telefoonnummer in en klik op “Create Reservation”.

 

KGB, Urban Legend, Crazy Doctor

Groepsgrootteper persoon
Groep van 6€ 20
Groep van 5€ 20
Groep van 4€ 22,5
Groep van 3€ 27
Groep van 2€ 35
The Competition

Groepsgrootteper persoon
Groep van 12€ 22,5
Groep van 11€ 22,5
Groep van 10€ 22,5
Groep van 9€ 22,5
Groep van 8€ 22,5

Spel prijzen worden berekend per persoon, het minimum bedrag dat wordt afgerekend is gebaseerd op het minimum aantal spelers per kamer. b.v: Als een team voor 16 personen 4 kamers hebben gereserveerd, rekenen we het minimum van 19 personen af, het minimum aantal spelers dat in 4 kamers kan spelen, 19 spelers is.

De tabel hieronder helpt bij het bepalen hoeveel kamers jullie nodig hebben.

Groepsgrootte


2 - 6 personen


Kies 1 kamer van:
Crazy Doctor / KGB / Urban Legend


7-12 personen


Kies 2 kamers van:
Crazy Doctor / KGB / Urban Legend


8-12 personen


Kies 2 kamers van:
Crazy Doctor / KGB / Urban LegendThe Competition


13-18 personen


Crazy Doctor & KGB & Urban Legend


The Competition

En kies 1 kamer van:
Crazy Doctor / KGB / Urban Legend


19-24 personen

The Competition

En kies 2 kamers van:
Crazy Doctor / KGB / Urban Legend


25-30 personen

The Competition & Crazy Doctor & KGB & Urban Legend

 

Kom alstublieft op tijd aan op de dag als de uitdaging eindelijk is gekomen. De speeltijd in de kamer is 60 minuten, daarvoor starten we eerst met een korte speluitleg.

U kunt het bedrag overschrijven op onderstaand rekeningnummer of op de dag zelf voldoen door middel van contante betaling of pin.

Rekeningnummer: NL10ABNA0538138629
Rekeninghouder: Amaze Escape Events VOF
Bank: ABN Amro

De meeste raadsels en aanwijzingen zijn niet afhankelijk van geschreven of gesproken taal dus is het geen probleem als het Engels of Nederlands niet uw moedertaal is. Het belangrijkste is dat u en uw vrienden of collega’s goed met elkaar communiceren.

Als u van plan bent om in een grote groep langs te komen laat het ons dan weten via e-mail of de telefoon. We zullen dan meerdere slots voor u reserveren en het evenement inrichten naar wens. We zijn flexibel en kunnen aanpassingen maken om het meeste te maken van uw verjaardag, teamuitje, lustrum of uitje met vrienden. Lees alstublieft meer op de Teamuitje Pagina.

Spelers vanaf 14 jaar zijn welkom. Jongere spelers kunnen met hun ouders langskomen.

Draag wat u prettig vindt. U hoeft niet te kruipen of fysieke inspanningen moeten leveren.

Wanneer u de escape room ervaring cadeau zou willen geven aan uw vrienden of kenissen, dan biedt de Amaze cadeaukaart uitkomst. U kunt zowel contant betalen als met directe overboeking. Vervolgens kunt u de kaart komen ophalen op de Binckhorstlaan 135, of wij kunnen de kaart per post opsturen. Als u de kaart per post zou willen ontvangen, geef dan in de email aan wat uw adres is. De betaling verloopt vervolgens per een directe overboeking.

 

– Annulering kan kosteloos tot 48 uur voor de start van de reservering.
– Annulering van 2 of meer kamers kan kosteloos tot 7 dagen voor de reservering.
– Amaze brengt 60 EUR/kamer in rekening voor een annulering binnen bovengenoemde tijden.
– Amaze brengt 60 EUR/kamer in rekening voor het niet komen opdagen.
– Annuleren van een reservering is alleen mogelijk via e-mail naar info@amaze-escape.com met de volgende informatie: naam, datum & tijdstip van reservering, en de naam van de kamer.

 Bij een reservering met offerte zijn de regels zoals vermeld in de offerte van toepassing.

scroll